10de editie van Twinsporten belooft onvergetelijk te worden!

10
jun
2022

Twinsporten is ook dit jaar een dag voor en door personen met een handicap. Het opzet van deze dag is mensen met een handicap verenigen met mensen zonder handicap. De dag draait dus voornamelijk rond integratie en uiteraard heeft deze 10de editie een feestelijk tintje.

Het is dus de bedoeling dat personen met een handicap en personen zonder handicap die dag samen op pad gaan en samen gaan shoppen in diverse activiteiten (sport, cultureel, kijkactiviteiten, ...). Er is een ruim aanbod van sporten zoals g- voetbal, tennis, turnen, volleybal, petanque, boccia, badminton, darts, rolstoelbasket, vissen, boogschieten, fietsen met tandems, judo, atletiek, tafelvoetbal, g- basket en nog veel meer. Ook dit jaar hebben de deelnemers de keuze uit tussen tal van randactiviteiten zoals pimp je rolstoel, parktheater, snoezelruimte, huifkarrit, werelddorp, grimeren, avonturenpiste, ballonplooien en nog zoveel meer!

Elke Twinsporter ontvangt een mooie attentie, krijgt een broodjesmaaltijd met soep, een ijsje, een pannenkoek en drankbonnetjes.

Na de activiteiten kan iedereen samen genieten van een optreden van Marie-Jeanne Vandijck en Yves Segers.

King & Queen

Om de mogelijkheden van personen met een handicap extra in de verf te zetten, wordt er elke editie een King en Queen verkozen. Graag nodigen wij je op zondag 12 juni om 18.00 uur uit in LDC De Klapstoel, Diestersteenweg 42, 3545 Halen. Daar zal de overdracht van het ‘twinsportenkroontje’ door de King & Queen van 2018 nl. Gillian en Mia aan Dirk en Megge,  nieuwe King & Queen 2022 gebeuren. 

Twinsportdag is een initiatief om op een sportieve en ludieke manier aan inclusie te werken. Wij willen op deze manier de stad Halen naar voor brengen als een stad waar iedereen zich goed en  thuis voelt!

 

Contactinformatie