14 september 2018

Vanaf donderdag 20 september tot en met donderdag 27 september vinden in Halen asfalteringswerken plaats in volgende straten: de Liebroekstraat (vanaf de Staatsbaan tot de Zelkstraat nr. 65, De Nieuwe Gracht (plaatselijke asfaltherstellingen), de Sportlaan (parking van de glascontainers), het kruispunt van de Koekoeklaan met de Firmin Jacobslaan (plaatselijke asfaltherstellingen), de Holakenstraat (vanaf de Ertsenrijkstraat tot aan huis nr. 1), de Verbindingsweg (het gedeelte tussen de Ertsenrijkstraat en de Bosstraat) en de Gemengde Brigadestraat.
 
Op donderdag 20, vrijdag 21 en maandag 24 september 2018  wordt in bovenvermelde straten het wegdek over een dikte van een 4-tal cm af gefreesd. Plaatselijk verkeer blijft bij het frezen eventueel mogelijk.
 
Vanaf dinsdag 25 september t.e.m. donderdag 27 september 2018 wordt de nieuwe asfalt laag geplaatst. De straten worden dan tijdelijk afgesloten en er zal een omleiding voorzien worden die ook door de bussen van De Lijn zal gevolgd worden.
 
De nieuwe toplaag van asfalt wordt over de volledige wegbreedte aangelegd. Tijdens het aanleggen van de nieuwe toplaag zal je woning dus moeilijk en zelfs tijdelijk niet toegankelijk zijn.
De aannemer vraagt daarom om zowel bij het frezen als bij het plaatsen van het asfalt geen voertuigen te parkeren op de rijweg, maar de wagens buiten de straat te parkeren.
 
Bij slecht weer is de aannemer genoodzaakt de werken op te schuiven. In dat geval worden de wijzigingen tijdig gecommuniceerd.
 
Voor eventuele inlichtingen: 0498 58 02 37 (Werfleider Grizaco).

Terug naar nieuwsoverzicht