Cultuurverenigingen

Halenaar met een interesse voor cultuur?

Onze stad beschikt over bruisend cultuurleven! Dat blijkt uit het bestaan van de vele cultuurverenigingen die Halen rijk is en aan het groot aantal culturele activiteiten die door onze verenigingen en de cultuurdienst worden georganiseerd.
Ben jij ook een culturele duizendpoot, maar nog niet aangesloten bij een cultuurvereniging? Ben je op zoek naar een uitdaging in het cultuurleven, maar weet je nog niet goed welke?
Neem dan even contact op met de cultuurdienst en ga op zoek naar een cultuurvereniging die perfect bij jou past!

 

Organiseert jouw cultuurvereniging een activiteit?

PROMO MAKEN

Voeg je activiteit gratis toe in de UiTdatabank en bereik meer Halenaren!
Je activiteit verschijnt dan in de UiTkalender, op de website van UiTinVlaanderen én op onze eigen UitinHalen agenda op de homepagina van deze website, maar ook in ons driemaandelijks infoblad én op onze stad app. Doen dus!

Je kan ook reclame maken door middel van de infopanelen die je terugvindt langs diverse invalswegen in Halen en aan de kerken van Loksbergen en Zelem, of via het infoscherm in GC De Rietbron.

MATERIAAL UITLENEN

Als vereniging, aangesloten bij een erkende Halense adviesraad, kan je feest- en andere stadsmaterialen uitlenen voor activiteiten op Halens grondgebied.
Neem zeker eens een kijkje op de pagina ‘Verhuur stadsmateriaal’.

SUBSIDIE VOOR EEN INCLUSIEACTIVITEIT

Als je als Halense vereniging een activiteit organiseert voor personen met een handicap kan je beroep doen op een subsidie van het stadsbestuur.

Heeft jouw vereniging een zaal nodig voor het organiseren van een activiteit?

Dan kan je beroep doen op de sportinfrastructuur in sportcentrum 'De Koekoek' of sportcentrum 'De Kambergen', de grote zaal in Het Buurthuis of één van de zalen in GC De Rietbron.

Neem dus zeker eens een kijkje op de pagina 'Gemeentelijke infrastructuur'.

Contactinformatie