Drooma(a)r(t) = Een mysterieus kunstzinnig avontuur met overnachting!

Ben jij klaar voor MysteRINUS?
Waar dit avontuur begint is zeer duidelijk: één groot mysterie! Waar dit eindigt kan alleen wie erbij was navertellen. In dit drooma(a)r(t) avontuur maken we als groep deel uit van een spannend verhaal. We duiken in de magische imaginaire wereld van Kunstenaar Rinus Van de Velde om dit mysterie te ontrafelen. Twee dagen lang creëren we onze eigen fantasievolle wereld. We maken niet alleen deel uit, maar schrijven ook samen aan een levensecht kunstzinnig verhaal.

Wat breng je mee? Slaapzak, hoeslaken, kussen, pyjama, tandenborstel, bekertje, twee washandjes, handdoek, een setje kleren voor de volgende dag en een reserve set kleren, eventueel een knuffeltje, Kledij die tegen een kunstig stootje kan is een pluspunt…
Wat is inbegrepen? Kunstlicht werkt uitsluitend met biologische producten: Twee biologische versnaperingen (16 uur en 10 uur), een avondmaal, een ontbijt, doorlopend water en thee, én de overnachting in kunst-en natuurhuis de Wiekslag! Er zijn permanent minstens twee begeleiders aanwezig. Allergieën en specifieke noden mogen doorgegeven worden tot 20 dagen voor drooma(a)rt.

Uitvoerder

Kunstlicht

Wanneer

do 10 november 2022 van 16:00 tot 15:30

Waar

Natuur- en cultuurhuis De Wiekslag

Molenstraat 4 bis
3545 Zelem (Halen)

Prijs

€79.00

Reserveren

Organisatie en contact

Kunstlicht

Molenstraat 4 bis
3545 Zelem (Halen)

Meer info

  • tel: 0498763079