GC De Rietbron

Ben je op zoek naar een zaal om een optreden, receptie, tentoonstelling, restaurantdag, … te organiseren? Of heb je een ruimte nodig voor een koffietafel, een lezing of workshop? Dan kan je een zaal in GC De Rietbron reserveren.

GC De Rietbron

In de zalen van GC De Rietbron kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden, zoals toneel- en filmvoorstellingen, optredens, tentoonstellingen, recepties, lessen, fuiven en feesten, restaurantdagen, koffietafels, enz.
De twee grootste zalen, polyvalente zaal Demer en de feestzaal Velpe, bieden samen plaats aan 450 zittende of 1050 staande personen en zijn dus uitermate geschikt voor de grotere activiteiten. Wil je graag een receptie of tentoonstelling organiseren, dan kan je terecht in de foyer of één van de kleinere zalen.

In het hele gebouw is gratis wifi beschikbaar.

Info over de zalen en de keuken

Van elke zaal in GC De Rietbron en de keuken bestaat een infofiche, met alle nodige info omtrent capaciteit e.d. en een omschrijving van de aanwezige faciliteiten.

Zaal reserveren

Wil je graag een zaal reserveren in GC De Rietbron, lees dan zeker eerst het gebruikersreglement en dien je aanvraag in via reservaties.halen.be.