Haal het in Halen, ook tijdens deze coronacrisis!

24
mrt
2020

De crisiscel heeft heel drastische maatregelen moeten nemen om de gezondheid van zowel onze handelaars als van hun klanten zoveel mogelijk te beschermen. Iedereen in Halen ziet gelukkig de ernst van de situatie in en leeft deze regels heel goed na. 

Wij willen onze stadsgenoten ertoe aanzetten lokaal te shoppen, zeker op een moment dat de lokale handel het extra moeilijk heeft. We geven hierbij een overzicht van de Halense handelaars waar je op dit moment nog terecht kan. Hier is heel wat informatie gebundeld. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle horecazaken die afhaaldiensten aanbieden, maar je kan er ook terecht voor handelszaken met een webshop en lokale handelaars die bereid zijn om aan huis te leveren.

De gezondheid van onze bevolking is op dit moment uiteraard de eerste bekommernis van het stadsbestuur en van onze handelaars. Maar om te vermijden dat we na deze crisis alleen nog terecht kunnen bij online winkels en grote ketens, willen we allemaal samen onze lokale handelaars zoveel mogelijk steunen. 

#haalhetinhalen

  • Wil jij met je zaak ook opgenomen worden in onze lijst? Stuur dan je info en contactgegevens naar middenstand@halen.be

 

 

 

 

 

Contactinformatie