Je laten vaccineren is het beste plan, zodat het leven straks weer starten kan!

10
feb
2021

Zowel de bewoners als het personeel van de woonzorgcentra werden intussen gevaccineerd.

Binnenkort is het de beurt aan de rest van Halen om zich te laten vaccineren, samen met de inwoners van Bekkevoort, Diest en Scherpenheuvel-Zichem. 

De timing van de opstart van het centrum is afhankelijk van het aanleveren van de vaccins en is vandaag nog niet bekend. Het vaccinatiecentrum in Diest zal op kruissnelheid 7 dagen op 7 open zijn, van 8 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds.

Iedereen krijgt een persoonlijke uitnodiging met dag en uur waarop je je mag laten vaccineren. Past dat moment niet voor jou, dan kan je contact opnemen met het callcenter.

  • Waar? Er is een vaccinatiecentrum ingericht in CC Den Amer in Diest. Je kan parkeren op de grote parking van de Nijverheidslaan.
  • Wie? Elke inwoner van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kan hier gratis terecht.
  • Wanneer? Iedereen zal zo snel mogelijk een persoonlijke uitnodiging ontvangen in de brievenbus om langs te gaan in het vaccinatiecentrum
    • Vermoedelijk in februari / maart: zorgprofessionals
    • Vermoedelijk vanaf maart: andere doelgroepen

Help mee!

Wil jij helpen in ons vaccinatiecentrum? We zijn op zoek naar medische en niet-medische profielen waaronder artsen, verpleegkundigen, stewards, onthaalmedewerkers, callcentermedewerkers enzovoort… Stel je kandidaat via https://www.diest.be/vrijwilliger-vaccinatiecentrum-0