Jeugdverenigingen

Cover brochure jeugdverenigingen en -huizenJeugd in Halen

Onze stad beschikt over 6 jeugdverenigingen en -clubs die, samen met de Jeugddienst, allerlei evenementen en activiteiten organiseren voor onze Halense jeugd. Ze zijn de ideale manier voor je kroost om met leeftijdsgenoten in contact te komen en een hoop vrienden voor het leven te maken.
Wil je graag aansluiten bij één van de jeugdverenigingen of met je vrienden een jeugdclub bezoeken?
Neem dan zeker eens een kijkje in onze 'Brochure Jeugdverenigingen en -clubs in Halen' en ga op zoek naar het jeugdinitiatief dat perfect bij jou/jullie past!

 


Logo Chiro HalenLogo Chiro LoksbergenLogo ksa Zelem

Logo JC De BergLogo JH SfinxLogo JH 't Leerke

Organiseert jouw jeugdvereniging een activiteit?

PROMO MAKEN!

Voeg dan gratis je activiteit toe in de UiTdatabank en bereik meer Halenaren!
Je activiteit verschijnt dan in de UiTkalender op de website van UiTinVlaanderen èn op onze eigen UitinHalen agenda op de homepagina van deze website, maar ook in ons driemaandelijks infoblad èn op onze stad app. Doen dus!

Je kan ook reclame maken door middel van de infopanelen die je terugvindt langs diverse invalswegen in Halen en aan de kerken van Loksbergen en Zelem, of via het infoschem in GC De Rietbron.

MATERIAAL UITLENEN

Als vereniging, aangesloten bij een erkende Halense adviesraad, kan je feest- en andere stadsmaterialen uitlenen voor activiteiten die plaatsvinden op Halens grondgebied.
Privépersonen uit Halen kunnen enkel de speelmobiel huren.
Neem zeker eens een kijkje op de pagina ‘Verhuur stadsmateriaal’.

SUBSIDIE VOOR EEN INCLUSIEACTIVITEIT

Als je als Halense vereniging een activiteit organiseert voor personen met een handicap kan je beroep doen op een subsidie van het stadsbestuur.

Heeft jouw vereniging een zaal nodig voor het organiseren van een activiteit?

Dan kan je beroep doen op de sportinfrastructuur in sportcentrum 'De Koekoek' of sportcentrum 'De Kambergen', de grote zaal in Het Buurthuis of één van de zalen in GC De Rietbron.

Neem dus zeker eens een kijkje op de pagina 'Gemeentelijke infrastructuur'.