Op welke premies heb je recht bij bij (totaal)renovatie en sociaal verhuur?

25
okt
2019

 

Dubolimburg organiseert op maandag 25 november om 19.30 uur in het Oosterhof in Lummen een infosessie over (totaal)renovatie, premies en de financiële voordelen bij verhuur via een sociaal verhuurkantoor. Er wordt uitgelegd welke werken je kan uitvoeren en hoe Dubolimburg kan helpen met advies en begeleiding.

Vlaanderen promoot het renoveren van bestaande woningen. De meerderheid van de woningen zijn niet voldoende geïsoleerd en hebben een verouderd verwarmingstoestel. Een energetisch gerenoveerde woning heeft een heel aantal voordelen zoals een lagere energiefactuur, een hoger comfort, een gezondere woning en nog veel meer. Een renovatieproces is een grote onderneming waar je beter goed geïnformeerd aan begint. Tijdens de infoavond op maandag 25 november kom je er alles over te weten.

Daarnaast krijg je ook nog toelichting over de voordelen en de extra premies bij verhuur via een sociaal verhuurkantoor.

Inschrijven voor de infoavond kan via info@woneninwestlimburg.be.

Voor hulp bij het aanvragen van premies kan je telefonisch terecht bij de dienst Wonen in West-Limburg op 013 38 03 16 of via mail info@woneninwestlimburg.be.

 

 

 

Contactinformatie