Schulensmeer en Wind en Watersport Vlaanderen pakken uit met een watersportdag voor jong en oud.

Schulensmeer en Wind en Watersport Vlaanderen pakken uit met een watersportdag voor jong en oud.

 

Schulensmeer en Wind en Watersport Vlaanderen slaan de handen in elkaar. Naar aanleiding van het #GirlsCan-project, dat tot doel heeft meer meisjes en vrouwen actief te betrekken bij de watersport. Samen organiseren ze een spannende watersportdag op 9 september, die voor iedereen toegankelijk is en de kans biedt om kennis te maken met diverse watersportdisciplines.

Op 9 september begint de dag met een verkwikkende uurtje yoga aan de oever van het prachtige Schulensmeer. Dit helpt deelnemers om zich voor te bereiden op een avontuurlijke dag vol watersportactiviteiten. Gedurende de dag zijn er maar liefst drie sessies gepland, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een scala aan disciplines, waaronder windsurfen, suppen, G-zeilen, wingfoilen, roeien, kajakken, en meer. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs, die zorgen voor een veilige en plezierige ervaring.

Voor ouders die graag willen deelnemen maar zich zorgen maken over de opvang van hun jongste kinderen, is er goed nieuws. We hebben opvangfaciliteiten voor de allerkleinsten geregeld, zodat niets je ervan hoeft te weerhouden om deel te nemen aan deze opwindende dag.

Een volledige dag van avontuur en plezier aan het Schulensmeer, inclusief een heerlijk pasta-buffet, kost slechts €25,00. Aarzel niet om je in te schrijven voor deze unieke kans om kennis te maken met watersport en misschien wel deel te worden van een lokale sportclub. Scan simpelweg de QR-code om je in te schrijven en bereid je voor op een dag vol spannende activiteiten en nieuwe ervaringen.

 

Inschrijvingslink: https://static.twizzit.com/v2/public/form/b3ae03b45ff068b41b2fadeb76a86ff6

 

Met de steun van:

Sport.Vlaanderen, Wind en Watersport Vlaanderen, Natuur-en sportcentrum Schulensmeer.