Sporters beleven meer

 Banner sporters beleven meer Halen

Wie sport beleeft meer!

Ook in 2018 werden we door Sport Vlaanderen uitgedaagd om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. Sport Vlaanderen legde onze Sportdienst 7 criteria op. We zijn er in geslaagd om vijf van de zeven uitdagingen tot een goed einde te brengen, dus mag de stad Halen zich sinds eind 2018 een jaar lang #sportersbelevenmeer-stad noemen.

Ook in 2019 blijven we sportief en hierbij hebben we jouw hulp nodig! Deel op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter jouw sportbelevingsfoto's om aan te tonen waarom sporters in onze stad meer beleven en dit met de volgende vermelding: #sportersbelevenmeer #Halen

September is de 'Maand van de Sportclub'Banner Maand van de Sportclub

In september van elk jaar organiseert Sport Vlaanderen de 'Maand van de Sportclub'. Via deze actie willen zij de clubs en hun werking in de kijker plaatsen.
In september:

  • gaat Sport Vlaanderen op zoek naar de coolste sportclub van Vlaanderen die kans maakt op een waardebon van € 2.000!
  • organiseert Sport Vlaanderen de actie 'Breng je sportclub @ school',
  • kan je in Halen kennismaken met het aanbod van onze sportclubs d.m.v. gratis lessen, demonstraties, … tijdens de sportclubkennismakingdagen.

European Week of Sport

Dit initiatief van de Europese Commissie wordt in september 2019 voor de vijfde keer georganiseerd en spoort onder het thema ‘#BeActive' iedereen in Europa aan om tijdens de week van de sport actief te zijn, en dat het hele jaar te blijven.

Logo Be Active

Contactinformatie