Sportverenigingen

Sportieve Halenaar?

Onze stad beschikt over zeer sportieve inwoners! Dat blijkt uit het ledenaantal van de 54 sportclubs die Halen rijk is en aan het groot aantal sportactiviteiten dat door onze verenigingen en Sportdienst worden georganiseerd.

Ben jij ook een sportieve vogel, maar nog niet aangesloten bij een sportclub? Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging, maar weet je nog niet goed welke?
Neem dan zeker eens een kijkje in onze 'Brochure sportclubs in Halen' en ga op zoek naar een sport(club) die perfect bij jou past!

Cover brochure sportclubs

Organiseert jouw sportvereniging een activiteit?

PROMO MAKEN!

Voeg dan je activiteit gratis toe in de UiTdatabank en bereik zo meer Halenaren!
Je activiteit verschijnt dan in de UiTkalender, op de website van UiTinVlaanderen èn op onze eigen UitinHalen agenda op de homepagina van deze website. Je komt ook in ons driemaandelijks infoblad èn op onze stad app. Doen dus!

Je kan ook reclame maken door middel van de infopanelen die je terugvindt langs diverse invalswegen in Halen en aan de kerken van Loksbergen en Zelem, of via het infoscherm in GC De Rietbron.

VOORDELIG MATERIAAL HUREN

Als vereniging, aangesloten bij een erkende Halense adviesraad, kan je feest- en andere stadsmaterialen huren aan verminderde prijzen voor activiteiten op Halens grondgebied.
Neem zeker eens een kijkje op de pagina ‘Verhuur stadsmateriaal’.

SUBSIDIE VOOR EEN INCLUSIEACTIVITEIT

Als je als Halense vereniging een activiteit organiseert voor personen met een handicap kan je beroep doen op een subsidie van het stadsbestuur.

Heeft jouw vereniging een zaal nodig voor het organiseren van een activiteit?

Dan kan je beroep doen op de sportinfrastructuur in sportcentrum 'De Koekoek' of sportcentrum 'De Kambergen', de grote zaal in Het Buurthuis of één van de zalen in GC De Rietbron.

Neem dus zeker eens een kijkje op de pagina 'Gemeentelijke infrastructuur'.

Contactinformatie