Update wateroverlast - 13.55 u.

19
jul
2021
 
  • De brandweer is gestart met het leegpompen van de kelders binnen het getroffen gebied. Hiervoor gaan ze gestructureerd straat per straat af. Aangezien het om een heel wat kelders gaat, kan dit even duren. Gelukkig kunnen wij wel rekenen op bijkomende hulp van Defensie - La Défense - Belgian Defence en verschillende brandweerkorpsen. Woon je buiten het getroffen gebied? Neem dan zelf contact op met de brandweer op het telefoonnummer 1722 of www.1722.be.
  •  In de loop van deze namiddag komen er op 8 plaatsen bewaakte containers (zie plannetje). Hier kan alles wat door de wateroverlast verloren ging in (van 07.00 u. - 22.00 u.). Elektro wordt apart verzameld. Etenswaren mogen niet in container. OPGELET! Neem, voor je alles weggooit, eerst contact op met je verzekering(sagent).
  • Zandzakken horen niet in de container. Wil jij je steentje bijdragen? Dat kan door zandzakken te verzamelen op de daarvoor voorziene paletten. Is er geen palet? Verzamel ze dan gerust op een grote hoop bij elkaar. Dit bespaart onze mensen heel wat tijd.
<img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4d/1/16/1f4de.png" alt="