Update werken Lindestraat- Loksbergen

4
jun
2021

Op maandag 7 juni start de aannemer met het aanleggen van de betonboord van de Lindestraat. Deze werken zullen +/- 4 dagen duren. Vanaf 18 juni starten de funderingswerken. Deze zullen +/- 2 dagen duren. En vanaf 24 juni starten de onderlaag asfalt werken die ook ongeveer 2 dagen duren. Tijdens deze werken is het onmogelijk om je oprit betreden met de wagen te betreden. 

Parkeermogelijkheid bij de werken

Tijdens de werkuren (van 7.00 u.  tot 17.00 u.) kan je de wagens buiten de werfzone langs de kant zetten. Wij raden jullie aan deze op de parking Panoven te zetten. Na de werkuren kunnen de wagens langs de betonboord aan de kant van de oneven huisnummers gezet worden. Aan beide kanten parkeren gaat niet want anders kan er geen wagens meer door. Let er wel op dat de wagens dan 's morgens voor 7 uur weg zijn.

Van zodra de betonboord uitgehard is, zullen wij inritten voorzien maar gelieve er dan weer rekening mee te houden dat tijdens de funderingswerken er geen doorgang is tijdens de werkuren. Hetzelfde betreft bij de asfaltwerken.    

Deze planning is onder voorbehoud van weersomstandigheden. Dankjewel voor je begrip.