communicatiemedewerker
Voltijds, niveau B1-B3 (contractueel verband)met aanleg wervingsreserve
Jouw taak is het uitvoeren, ondersteunen en coördineren van alle interne en externe communicatie van de stad Halen. Je stemt de communicatiemiddelen af op de huidige en ook op de toekomstige behoefte van de organisatie en op de desbetreffende doelgroepen.  Je stimuleert, ondersteunt en coacht de medewerkers in hun communicatie en scherpt zo de communicatievaardigheden van de organisatie verder aan.
Profiel: Je bent vlot met teksten en bezit een grote taalgevoeligheid. Je brengt informatie helder en duidelijk over bij de verschillende doelgroepen. Je verzamelt informatie, verwerkt die en weet een correct en aantrekkelijk verhaal neer te schrijven Uiteraard is foutloos en begrijpelijk schrijven in het Nederlands voor jou vanzelfsprekend. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze website en sociale media. Je hebt ervaring met de inzet van deze middelen en je zorgt ervoor dat de informatievoorziening via deze online kanalen altijd actueel en juist is. Je integreert de meest recente evoluties en communicatiemethodes in je werk.
Je hebt minimaal een bachelor diploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.
Aanbod: Wij bieden je een voltijds boeiende job met heel wat uitdagingen en verantwoordelijkheden. Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar met aanleg van een wervingsreserve.
Solliciteren:
Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 6 november 2017 

 • Sollicitatiebrief
 • Uittreksel uit het strafregister (model 1), dat niet ouder mag zijn dan 3 maanden op de datum waarop je je kandidatuur indient.
 • Kopie van je diploma


Je kan solliciteren door je dossier persoonlijk af te geven aan het Onthaal in het Stadhuis (met ontvangstbewijs), of per aangetekend schrijven aan College van Burgemeester en Schepenen, Markt 14, 3545 Halen of per mail aan personeelsdienst@halen.be 
Niet tijdig ingediende en onvolledige kandidaturen worden niet aanvaard.
 
Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang
Kiekeboe, Wij zijn de kids van het kinderdorp, de BKO/de kinderopvang, wij zijn tussen de 3 en de 12 jaar en wij zoeken supertoffe en enthousiaste begeleid(st)ers om van de kinderopvang een gezellige plaats te maken.
Omdat onze mama’s en papa’s soms heel vroeg moeten werken, hopen we dat ook jij goed uit je bed kan. ’s Morgens spelen we graag rustig samen of lezen we een boekje. We vinden het geweldig als jij met ons mee doet. Na school hopen we dat je terug klaar staat om ons op te vangen na een zware dag op school. Je mag ons helpen met het vieruurtje, vooral de kleintjes hebben hierbij hulp nodig. De grotere kids kunnen alles alleen maar hebben graag een schouderklopje of een aanmoediging bij hun schooltaken. Echt een leuke job toch? Als jij zin hebt om samen met de andere begeleidsters ons voor en na school de tijd van ons leven te bezorgen, aarzel dan niet om mee te solliciteren, hoe dit kan, lees je hieronder. We hebben er alvast zin in om jou te leren kennen en je wegwijs te maken in de opvang. En we beloven dat we allemaal superflink zullen zijn ;-)
Heb jij interesse in een job als begeleider bij de BKO van Halen? Neem dan contact op met de coördinator buitenschoolse opvang Betty Vandevenne: 0496/653 533.

Sportpromotor
De Opdrachthoudende Vereniging Schulensmeer is een intergemeentelijke organisatie van Lummen , Herk-de-Stad en Halen. De vereniging heeft tot doel de verdere uitbouw van de zone voor openbaar nut en dit op basis van de volgende 3 pijlers: sport – natuur – toerisme.
Hiervoor zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten (m/v) voor volgende functie:
 1. Sportpromotor
  Niveau C1-3 – 50 %  - contractueel – bepaalde duur ( tot 30/11/18)
  Brutoloon: min 944 euro/maand + maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering

  Taakomschrijving
  Je staat in voor de algemene administratieve en organisatorische taken binnen de watersportclub en recreatieve activiteiten.
  Je verwerkt de inschrijvingen, reservaties en facturaties.
  Je organiseert schoolsportdagen, teambuildings en promotionele evenementen
  Je verzorgt mee de informatieverstrekking op klantvriendelijke wijze (sociale media, brochures, loketfunctie ...)

Competenties of vereiste vaardigheden
Het kunnen organiseren en geven van sportlessen (dagen en evenementen) is een vereiste.
Handig zijn met PC, kennis van excell is een meerwaarde.
Kunnen opmaken van planningen
Stipt, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken
Empathische en klantgerichte teamplayer
Flexibel inzetbaar zowel in uren als in taakinvulling.

Ervaringen die een meerwaarde betekenen:
praktische ervaring met de beoefende watersporten
administratieve ervaring bij soortgelijke organisaties
ervaring met communicatie via sociale media

Ben jij het die we zoeken?

Bezorg dan uiterlijk op woensdag 8 november 2017 jouw motivatiebrief en CV aan patrick.clerckx@schulensmeer.be
De eerste selectie zal gebeuren aan de hand van de CV en de motivatiebrief. Daarna word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek.
Meer info krijg je op 013 44 12 37 of mail naar
patrick.clerckx@schulensmeer.be