Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang
Kiekeboe, Wij zijn de kids van het kinderdorp, de BKO/de kinderopvang, wij zijn tussen de 3 en de 12 jaar en wij zoeken supertoffe en enthousiaste begeleid(st)ers om van de kinderopvang een gezellige plaats te maken.
Omdat onze mama’s en papa’s soms heel vroeg moeten werken, hopen we dat ook jij goed uit je bed kan. ’s Morgens spelen we graag rustig samen of lezen we een boekje. We vinden het geweldig als jij met ons mee doet. Na school hopen we dat je terug klaar staat om ons op te vangen na een zware dag op school. Je mag ons helpen met het vieruurtje, vooral de kleintjes hebben hierbij hulp nodig. De grotere kids kunnen alles alleen maar hebben graag een schouderklopje of een aanmoediging bij hun schooltaken. Echt een leuke job toch? Als jij zin hebt om samen met de andere begeleidsters ons voor en na school de tijd van ons leven te bezorgen, aarzel dan niet om mee te solliciteren, hoe dit kan, lees je hieronder. We hebben er alvast zin in om jou te leren kennen en je wegwijs te maken in de opvang. En we beloven dat we allemaal superflink zullen zijn ;-)
Heb jij interesse in een job als begeleider bij de BKO van Halen? Neem dan contact op met de coördinator buitenschoolse opvang Betty Vandevenne: 0496/653 533.