15 november 2018

De brandweerzone Zuid-West Limburg is op zoek naar een Beroepskapitein Operationele Dienst (m/v)

Wat houdt deze functie in?
-        Als kapitein sta je in voor de multidisciplinaire coördinatie of de coördinatie van een aantal interventieploegen op het terrein bij complexe of grootschalige incidenten en noodsituaties. Je zorgt ervoor dat de ploegen en diensten als één samenwerkend geheel functioneren en op een efficiënte, doeltreffende, kwalitatieve en veilige manier interventies uitvoeren.
-        Je bent deskundige op het vlak van brandpreventie.
-        Je neemt algemeen operationeel, administratief en technisch leidinggevende taken op. Je voert gespecialiseerde administratieve en technische opdrachten uit om ervoor te zorgen dat de opdrachten van de zone naar behoren worden vervuld. Je volgt hiervoor de werking van de ploeg(en) zorgvuldig op en dit zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch en financieel vlak. Tevens zorg je voor een vlotte doorstroom van informatie naar het management.
-        Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de ploeg(en) en het faciliteren en stimuleren van teamwerking. Tevens waak je over de interne communicatiedoorstroming binnen de ploegen zodat er een goede spirit ontwikkeld wordt in de ploeg(en).
 
Meer weten over de vacature?
-        Je de vacature van de functie van kapitein bij de brandweer en de bijbehorende competenties op de website https://www.zuidwestlimburg.be/wat-kunnen-we-voor-je-doen/vacatures/
-        Je bent van harte welkom op de informatiesessie op maandag 17 december 2018, om 18.30 u. in de kazerne van Hasselt (Zwarte-Brugstraat 1)
-        Stel je vragen over deze vacature via mail aan personeelsdienst@zuidwestlimburg.be.
 
Deadline om te solliciteren
Je kan solliciteren tot en met vrijdag 4 januari 2019.

Terug naar nieuwsoverzicht