Vaccinatie coronavaccin - herfstboostercampagne

29
aug
2022

Alle 18-plussers krijgen een nieuwe boosterprik tegen het coronavirus aangeboden. Inwoners van Halen kunnen opnieuw terecht in het vaccinatiecentrum in Webbekom. De herfstboostercampagne start op vanaf 12 september 2022 in het vaccinatiecentrum in Webbekom.

Alle volwassen inwoners van Halen zullen vanaf september 2022 opnieuw een uitnodiging ontvangen. Daarin staan verdere instructies over hoe je een afspraak in het vaccinatiecentrum kan maken.

De regering beveelt mensen met een hoger risico en onderliggende aandoeningen sterk aan om zich te laten vaccineren. Het gaat dan om 65-plussers, mensen met een verminderde immuniteit, bewoners van woonzorgcentra en iedereen werkzaam in de zorgsector.

Callcenter vaccinatiecentrum

Voor meer informatie kan je  van maandag tot vrijdag, telkens van 9.00 u. tot 16.00 u., naar het callcenter van het vaccinatiecentrum bellen. Zij zijn bereikbaar op 13/39 19 19.

Via My Health Viewer kan je zelf je vaccinaties, medicatie, medisch dossier en andere gegevens raadplegen. Surf naar www.myhealthviewer.be

Contactinformatie