28 augustus 2017

Wegomleiding ten gevolge van de wegenwerken te Loksbergen centrum:

Van Loksbergen en Kortenaken naar Halen;
via de Lindestraat, de mannekenshaagstraat, de Gidsenstraat, de Liniestraat en de Zittaardstraat naar Halen centrum (rotonde). In het gedeelte van de Gidsenstraat vanaf de Mannekenshaagstraat tot de Liniestraat en het gedeelte van de Mannekenshaagstraat vanaf de August Cuppensstraat tot de Gidsenstraat is tijdens de werken enkel eenrichtingsverkeer toegelaten.
 
Van Halen naar Loksbergen en Kortenaken;
via de Stadsbeemd, de Liebroekstraat, de Kauwplasstraat, de Oude Leuvensebaan, de Gemengde Brigadestraat en de Hagelandstraat naar de Loksbergenstraat (via de Lindestraat verder naar Kortenaken). In het gedeelte van de Oude Leuvensebaan, vanaf de Kauwplasstraat tot aan de Gemengde Brigadestraat, en in de Gemengde Brigadestraat is gedurende deze omleiding enkel eenrichtingsverkeer toegelaten. 
 

De Rotemstraat is, vanaf de Struikstraat, tijdelijk eenrichting gemaakt zodat je o.a. van de Velpenstraat/Bloemendaalstraat makkelijker richting Kortenaken kan rijden. Voordien was dit stuk enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer waardoor je heel de omleiding moest volgen om Kortenaken te bereiken.
Fietsers mogen wel nog steeds in beide richtingen rijden.

KAART

Terug naar nieuwsoverzicht