Beleef Halen in 1 app!

Beleef Halen in 1 app - afficheJe kan het beste wat onze stad te bieden heeft beleven in één innovatie app: de Halen app. Deze gratis app bundelt informatie van de stadsdiensten, handelaars, horeca, verenigingen en zorgverstrekkers in één praktische app.

WORD EEN BEREIKBARE INWONER

De app is voor het stadsbestuur één van de belangrijkste communicatiemiddelen om de inwoners op de hoogte te houden van belangrijke nieuwsberichten, zoals een plotse wijziging in de ophaalronde voor het huisvuil of papier, of om de communicatie up-to-date te houden tijdens noodsituaties. Door het gebruik van de app kan het stadsbestuur zoveel mogelijk Halenaren zo snel mogelijk bereiken wanneer nodig.

WAT HEEFT DE APP TE BIEDEN?

Via de stad app blijf je op de hoogte van wat er zoal in Halen gebeurt, kan je een defecte straatlamp of sluikstort melden, kan je opzoeken of laten melden wanneer het papier of het huisvuil in jouw straat wordt opgehaald.

Procedure

  • Heb je een iPhone? Zoek dan via de App Store naar ‘Halen’. 
  • Heb je een Android-toestel? Zoek dan via Google Play naar ‘Halen’.

Je krijgt dan onder meer de Halen app (Mobicage) te zien. Installeer de app. Vanaf dan kan je gebruik maken van alle functies van de app.

VERENIGING, HANDELAAR, UITBATER VAN EEN HORECAZAAK OF ZORGVERSTREKKER? 

Goed nieuws! Je kan je eigen pagina aanmaken op onze app om reclame te maken voor je activiteiten en acties, om klanten op de hoogte te houden van gewijzigde openingsuren, om klanten rechtstreeks bestellingen te laten doorgeven en nog veel meer.  

Wil je graag je eigen pagina op onze stad app? Registreer je dan online via de website van onze stad app. 

Neem onze handleiding 'Registratie van je zaak of vereniging via de stad app van Halen' bij de hand en doorloop alle stappen om daarna volop gebruik te kunnen maken van je eigen pagina.

Bedrag

Je kan de app volledig gratis downloaden en installeren.

Contactinformatie