Haal het in Halen cadeaubon

Op zoek naar een leuk geschenk?

Hét ideale cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het is een mooi geschenk om te geven én te krijgen. Daarnaast steun je zo ook de lokale handelaars. Je kan de cadeaubon immers besteden bij meer dan 50 verschillende deelnemende handelszaken in Halen. Bovendien ook leuk voor bedrijven om te geven aan hun werknemers. Dus wees loyaal en shop lokaal!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig!

1. Via de website / webshop: Kies in de webshop, via de link op de website van stad Halen, een bedrag naar keuze, betaal digitaal met je bankkaart en ontvang na aankoop jouw cadeaubon(nen) met QR-code in je mailbox. Bestel je via de webshop, dan dien je de QR-code zelf nog in te scannen in de stadapp als je deze daar ook wil hebben instaan. Je kan de QR-code op je smartphone laten staan (in je mails of in de stadapp) of printen voor gebruik. De handelaar scant de QR-code digitaal of op je papier en de betaling is gebeurd!

2. Via de stadapp: Kies in de stadapp bij “cadeaubon” een bedrag naar keuze, betaal digitaal met je bankkaart en ontvang na aankoop jouw cadeaubon(nen) met QR-code. Je kan de QR-code op je smartphone laten staan (in je mails of in de stadapp) of printen voor gebruik. De handelaar scant de QR-code digitaal of op je papier en de betaling is gebeurd!

3. Digitaal aankopen niets voor jou?
Kom dan naar het stadhuis tijdens de openingsuren en koop ‘m daar! Shoppen maar!

Lanceringsactie met korting (zolang de voorraad strekt)!

Voor de lancering van de Haal het in Halen cadeaubonnen biedt stad Halen je een mooie korting aan! Op de eerste 500 verkochte bonnen vanaf 25 euro (vanaf 1 juni) wordt een korting gegeven van 5 euro. Koop je bv. een bon aan van 25 euro, zal je dus maar 20 euro moeten betalen. Om te kunnen genieten van deze korting, geef je bij het afrekenen in je winkelmandje de kortingscode HALENPROMO5 in, waarna het openstaande bedrag wordt aangepast met je korting en je online kan betalen. Deze kortingscode is slechts 1 keer te gebruiken per keer en per persoon. 
Let wel: deze actie is slechts geldig zolang de voorraad strekt. Als de voorraad is uitgeput, zal de code niet meer automatisch toegepast worden. 

Deelnemende handelaars

Bekijk welke lokale handelszaken deelnemen op de deelnemende handelaars.

Geldigheid en goed om weten:
  • De Haal het in Halen cadeaubonnen blijven één jaar geldig vanaf de datum van aankoop.
  • Ook niet-Halenaren kunnen de Haal het in Halen cadeaubon aankopen.
  • Tevens verkrijgbaar in het stadhuis van Halen tijdens de openingsuren. 
  • Je hoeft niet meteen het hele bedrag te spenderen en kan de QR-code meerdere keren gebruiken om te betalen. Na elke betaling kan de handelaar je laten weten welk bedrag nog op je bon staat. Je kan het huidige saldo ook altijd raadplegen via de stadapp van Halen of via check.cirklo.be.
  • Bewaar je document zorgvuldig! De handelaar moet deze QR-code altijd scannen bij elke betaling.
  • Opgelet! De bonnen worden na aankoop automatisch per e-mail verstuurd. Het is altijd mogelijk dat deze mails in de spamfolder of map “Ongewenste mail” terechtkomen. Controleer deze map(pen) dus eerst alvorens de helpdesk te contacteren.
Bon bestellen als bedrijf met factuur? 

Klik naar het formulier

Reglement Haal het in Halen cadeaubon

Vragen & antwoorden klanten

Vragen & antwoorden handelaars