UiTinHalen

UiTinvlaanderen

UiTinVlaanderen.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door publiq (voorheen Cultuurnet Vlaanderen). Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hét startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is. 

UiTdatabank

UiTdatabank levert informatie aan meer dan 500 agenda's, waaronder UiTinvlaanderen, de website van de stad Halen en onze stad app. Ook jouw activiteit kan verschijnen op deze agenda's!

Jaarlijks promoten 25.000 organisatoren hun activiteiten via UiTdatabank. In totaal bereiken ze daarmee jaarlijks meer dan 3 miljoen mensen. Voeg dus net als andere organisatoren je activiteit snel en eenvoudig toe.

Heb je hulp nodig bij het invoeren van je activiteit in de UiTdatabank? Neem dan contact op met de Cultuurdienst. Onze medewerkers helpen je graag verder!

UiTinHalen

Organiseert jouw vereniging een activiteit? Voeg deze dan gratis toe in de UiTdatabank en bereik meer Halenaren!
Je activiteit verschijnt niet alleen in UiTinvlaanderen agenda, maar ook in onze eigen UiTinHalen agenda op de homepagina van deze website, in ons driemaandelijks infoblad èn in de activiteitenkalender op onze stad app. Doen dus!

Contactinformatie