Infoblad en 't Klapke

Wanneer verschijnen het infoblad en 't Klapke?

Het infoblad verschijnt vier keer per jaar en komt bij elke inwoner van Halen in de bus terecht in de loop van de maanden januari, april, juli en oktober. 't Klapke verschijnt twee keer per jaar, in maart en eind augustus. 

Wie werkt er aan mee?

Het infoblad wordt samengesteld door de verschillende stadsdiensten, in samenwerking met de politi, brandweer en externe partners van de stad Halen, ... 
Je vindt er alle nuttige info in terug over wonen en leven, burgerzaken, vrije tijd, openbare werken, milieu, ... voor de komende 3 maanden. 
Achteraan het infoblad kan je de activiteitenkalender raadplegen. Hierin staan alle activiteiten van de Halense verenigingen en stadsdiensten opgesomd die plaatsvinden binnen de 3 maanden na het verschijnen van het infoblad. 

't Klapke is een uitgave van de  het Lokaal Dienstencentrum in samenwerking met het stadsbestuur van Halen. Je vindt er nuttige tips en info in terug over alledaagse zaken waarmee je in je alledaagse leven te maken krijgt, maar ook een overzicht of terugblik op de vele activiteiten die in LDC De Klapstoel of daarbuiten worden georganiseerd. 

Digitale versie

Je kan de digitale versie op deze pagina raadplegen, door te klikken op de naam, rechts op deze pagina, in de blok 'Nuttige documenten'. 
Hier vind je telkens de meest recente versie van zowel het infoblad als 't Klapke.

Infoblad en/of 't Klapke niet ontvangen?

Heb je  geen infoblad of 't Klapke ontvangen in de bus? Laat het ons even weten! Mail of bel naar de dienst communicatie of maak een melding via deze website:

IK HEB GEEN INFOBLAD OF SENIORENGAZETJE IN DE BUS ONTVANGEN

Contactinformatie