Wegenwerken en hinder

Wegenwerken

Werken aan de weg en omleidingen

Je wordt als weggebruiker wel eens geconfronteerd met wegenwerken of hindernissen op de baan, of omleidingen omwille van werken of evenementen.

Al deze wegenwerken en hinder worden voor heel Vlaanderen verzameld op de website Geopunt Vlaanderen. De aannemer van de werken is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de nodige informatie. Voor werken, omleidingen en evenementen die door de stad Halen zelf worden georganiseerd, geeft onze Technische Dienst telkens de nodige info door.

Wil je dus weten welke werken gepland zijn en wanneer of welke omleiding je kan volgen bij openbare werken of evenementen, dan kan je terecht op de website vanGeopunt Vlaanderen

Hoe vind je de wegenwerken en hinder in Halen op Geopunt Vlaanderen?

Wanneer je op de linkknop 'Geopunt Vlaanderen' hierboven klikt, wordt je doorverwezen naar de website van Geopunt Vlaanderen.

In de zoekbalk 'Adres, coördinaat' geef je Halen in. De kaart zoomt dan in op onze stad. Jij kan zelf nog gedetailleerder inzoomen naar je eigen straat of omgeving.

Schade aan de weg

Merk je schade op aan de openbare weg, fietspaden of voetpaden, dan kan je dit doorgeven aan de Technische Dienst.

LET OP! De Staatsbaan (Grote Baan) valt onder de bevoegdheid van het Agentschap Wegen en Verkeer. Schade aan deze weg kan je doorgeven via hun website.

Meld schade aan de openbare weg, een fietspad of voetpad bij de technische dienst