Buitenschoolse Kinderopvang

Buitenschoolse Kinderopvang (BKO)Logo Kinderdorp

Onze kinderopvang "Kinderdorp" is een opvanginitiatief waar kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren en tijdens de vakanties op een aangename manier hun vrije tijd kunnen beleven. Tijdens het schooljaar kunnen de kinderen er ook hun huiswerk maken. De verplaatsing van en naar de scholen gebeurt telkens onder begeleid busvervoer. De dagprijs is fiscaal aftrekbaar.
Je kind(eren) inschrijven voor de kinderopvang kan door contact op te nemen met de coördinator van de BKO.

Tijdens het schooljaar is de kinderopvang open van 06.30 u. tot het begin van de lessen en vanaf het einde van de lessen tot 18.30 u. Tijdens de vakantiedagen is de kinderopvang doorlopend open van 06.30 u. tot 18.30 u.

Kinderdorp - Sportlaan 6 - T 013 46 13 95

BKO Halen

Kinderdorp - Panovenstraat 45 - T 013 46 10 17

BKO Loksbergen

Kinderdorp - Kruisstraat 35 - T 013 44 46 62

BKO Zelem

Gezocht:  kindbegeleiders buitenschoolse opvang 
Voor de kinderopvang van stad Halen zijn we opzoek naar kindbegeleiders.

Voor cde opleidingsvereisten en meer informatie kan je terecht bij de coördinator van de buitenschoolse opvang: Betty Vandevenne. Je kan haar bereiken op het nummer 013 46 03 78 of via mail: betty.vandevenne@halen.be


Heb je interesse? Je kan een sollicitatiebrief te schrijven naar:
Stad Halen
College van Burgemeester en schepenen
Markt 14
3545 Halen

 

Schoolvakantie 2024
De dienst buitenschoolse kinderopvang is op zoek naar jobstudenten voor de schoolvakanties. Ben jij een creatieve en enthousiaste speelvogel die verantwoordelijkheid kan nemen voor een groep kinderen? Dan zijn we naar jou op zoek! Twee locaties zijn tijdens de vakantie open: opvang Loksbergen en opvang Zelem. 

Voor meer informatie kan je terecht bij de coördinator van de buitenschoolse opvang: Betty Vandevenne. Je kan haar bereiken op het nummer 013 46 03 78 of via mail: betty.vandevenne@halen.be

Solliciteren doe je door je CV + brief te sturen naar Personeelsdienst stad Halen, Markt 14 - 3545 Halen of via mail naar personeelsdienst@halen.be. Gelieve duidelijk te vermelden in welke periode je bij ons als jobstudent aan de slag zou kunnen.

Contactinformatie