Kom jij ook naar de opening van onze antenne in Zelem op 16 maart?

Op donderdag 16 maart is er een feestelijke opening van ons eerste antennepunt!  Je bent welkom in ons nieuwe ontmoetingscentrum te Zelem  van 13.30 uur to  16.00 uur. Elke bezoeker krijgt gratis een tas koffie en taart.

Samen met het woonzorgcentrum Sint-Lambertus‘Buren, één van de vele partners in het project van Zorgzame Buurten, starten we de antenne op deze mooie locatie van het woonzorgcentrum. Deze antenne zorgt ervoor, dat we naast de centrale werking in het lokaal dienstencentrum, ook in de buurt aanwezig zijn. De opening van dit antenne in Zelem is de eerste stap in de grotere planning. Uiteindelijk zal elk kerkdorp in Halen zijn eigen antenne krijgen. 

Deze antenne is een deelwerking van LDC De Klapstoel. Er worden verschillende vorming georganiseerd, zoals Itsme, betrouwbare gezondheidsinformatie, enz... Vanaf april kan je elke donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur gewoon binnenlopen voor een tas koffie, een babbel, de krant te lezen. Iedere laatste donderdag van de maand kan je ook gezelschapsspelen doen tijdens de spelnamiddag.

We hopen jou te mogen verwelkomen in de antenne in Zelem!