Aangifte doen bij de politie? Maak eerst een afspraak!

6
jan
2020

Feiten die je hier kan aangeven zijn bijvoorbeeld het verlies of de diefstal van je identiteitskaart of rijbewijs, oplichting en vandalisme. Het grote voordeel van een afspraak is dat je dan ook onmiddellijk wordt verder geholpen door de politie en je niet nodeloos moet wachten. 

Via de website www.politielrh.be of via de gratis app van de politiezone (Politie LRH) kan je heel snel en eenvoudig een afspraak inplannen. Heb je geen toegang tot het internet of ben je niet zo handig met de pc? Dan kan je ook telefonisch een afspraak maken via het nummer 011 93 89 80.

Tijdens de openingsuren van het wijkkantoor kan je nog steeds vrij binnenspringen om informatie te vragen of om iets te melden. Ook telefonisch blijft het kantoor bereikbaar. Op de website www.politielrh.be vind je het telefoonnummer en de openingsuren van het wijkkantoor terug. Je kan er ook heel gemakkelijk het persoonlijk gsm-nummer van je wijkinspecteur opzoeken.

Heb je dringend politiehulp nodig? Bel dan naar het noodnummer 101. Dan sturen wij onmiddellijk een politieploeg ter plaatse. In het hoofkantoor van de politiezone in Hasselt kan je voor dringende, niet uit te stellen klachten, 24 op 24 uur terecht. 

Contactinformatie