Fotowedstijd

Fotowedstrijd afvalkalender 2025!

Stuur ons je mooiste natuurfoto en wie weet wordt jouw foto wel gekozen voor onze volgende afvalkalender!

 

Meedoen is simpel:

Maak een foto met je mobiele telefoon of een spiegelreflexcamera met minimaal 5 megapixels, 1800 x 1200 pixels in hoogste kwaliteit. De 6 leukste foto’s zullen te bewonderen zijn in de afvalkalender van 2025! De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

 

Algemene voorwaarden:

  • De foto moet minimaal 5 megapixels, 1800 x 1200 pixels in hoogste kwaliteit.
  • Zowel zwart-wit- als kleurenfoto’s komen in aanmerking.
  • Bij elke foto vermeld je de plaats en datum van opname.
  • Deelnemers gaan ermee akkoord dat stad Halen de ingezonden foto’s ook mag gebruiken in alle publicaties ter promotie van stad Halen. Dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.
  • Deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op vlak van het recht op privacy als op het vlak van auteursrechten. Door je inzending verklaar je in regel te zijn met Reglement GR 20230925 dat de personen die op de foto’s voorkomen geen bezwaar hebben tegen publicatie door stad Halen.
  • De inzender moet houder zijn van het auteursrecht op elke door hem/haar ingezonden foto. Dat wil zeggen dat de inzender de foto zelf heeft genomen. Stad Halen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht door de inzender.

 

Stuur je foto uiterlijk voor 30 september 2024 naar milieudienst@halen.be met vermelding ‘Fotowedstrijd afvalkalender 2025’ met je naam, voornaam en telefoonnummer.

 

Succes!