Sportinfrastructuur

Verenigingen of scholen kunnen voor het organiseren van sportactiviteiten of cultuurevenementen terecht in sportcentrum “De Koekoek”, Sportlaan 4B of sportcentrum “De Kambergen”, Kruisstraat 35. De tarieven voor de huur van de beschikbare infrastructuur in beide sportcentra staan vermeld in het reglement ‘Tarieven voor het gebruik van de sportinfrastructuur'. 

Sportzaal De KoekoekSportzaal De Kambergen

Wil je graag een zaal in een van de sporthallen, de petanquebaan, ... huren, raadpleeg dan zeker het 'Gebruikersreglement sportinfrastructuur voor sportbeoefening' en dien je aanvraag in bij de Sportdienst, met behulp van de gebruikersovereenkomst.

Wil je een cultuurevenement in de sportzalen organiseren, raadpleeg dan het 'Gebruikersreglement sportinfrastructuur voor cultuurevenementen' en dien je aanvraag in bij de Sportdienst, met behulp van de gebruikersovereenkomst.

De openluchtinfrastructuur op "Domein Panoven", Panovenstraat 45 is voor iedereen gratis beschikbaar, behalve voor het hengelen. Vissers kunnen voor de tarieven terecht bij Vissersclub 't Panoveke.

Domein Panoven